Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 11:25

Μέρα τραγωδίας ξημέρωσε για νησί της Ρόδου, αφού υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ένας 43χρονος που βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος για να βοηθήσει την οδηγό του οχήματος, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από δεύτερο όχημα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 22:20  βράδυ του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα σε Αφάντου και Κολύμπια, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος άνδρας διέμενε πολύ κοντά στον τόπο του ατυχήματος. Ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο, μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν. Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία κι ένας άξιος οικογενειάρχης. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της τροχαίας Ρόδου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 11:25

Πηγή www.zougla.gr