Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021, 09:45

Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο διακεκριμένος Έλληνας σεφ και βραβευμένος με αστέρι Michelin, ήταν ο εκλεκτός που επιλέχθηκε για να δημιουργήσει τα πιάτα για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους καλεσμένους για τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821…

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021, 09:49

Πηγή www.zougla.gr