Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας στο Πρωινό μας

Για τους γάμους της και τον τρόπο τον οποίο αντιμετώπισε τους χωρισμούς της μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο θέατρο τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα

«Είμαι 31 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. έχει βοηθήσει πάρα πολύ το NLP. Όταν ξεκίνησα να κάνω προβλημάτιζε η στάση της ζωής μου και οι επιλογές μου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, είμαστε οι επιλογές μας», είπε αρχικά.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κι ο Κυριάκος Σκούρας είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κι ο Κυριάκος Σκούρας είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω ωριμάσει κι αντιμετωπίζω πιο συνειδητά τις σχέσεις μου. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα. Προσπαθώ να κρατώ καλές επαφές με τις πρώην σχέσεις μου. Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου (σ.σ. τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα) κι είναι εξαιρετικά», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η νέα δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε: «Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι μόνη μου, νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει. Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρότυπο των γονιών μου. Έχω μέσα μου τον γάμο σαν θεσμό που θα μπορούσε να κρατηθεί. Δεν με ένοιαζε ποτέ πόσα χρήματα έχει ο άλλος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr