Δείτε όσα είπε ο νεαρός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή Τhe 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος ο Αλέξης . ηθοποιό απολαμβάνουμε καθημερινά στην κωμική σειρά, Εκτός υπηρεσίας.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη βαθιά θρησκευτική νοοτροπία της οικογένειας που μεγάλωσε, το χάσμα γενεών που υπήρχε στη σχέση με πατέρα του, αλλά και για λόγο που για πρώτη φορά, γράφτηκε σε ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι.

Σχετικά με τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, όταν εκείνος ζούσε, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο μπαμπάς μου με έκανε στα 55 του χρόνια, τον γνώρισα συνταξιούχο, αυτό τον πλήγωνε και τον έκανε απόμακρο.Ήταν καλός άνθρωπος αλλά δεν συνάψαμε ποτέ σχέση πατέρα – γιου. Ήταν λίγο απόμακρος σαν άνθρωπος” ενώ συνέχισε “Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι εξαιρετικός αλλά να μην μπορέσει να επικοινωνήσει ποτέ με το παιδί του. Δεν ξέρω αν πήρε αποδοχή από τον πατέρα μου για την υποκριτική γιατί παράτησα το Μαθηματικό, που το στήριζε».

Σε με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του ως ηθοποιός, είπε: «Μέχρι να έρθει ο ρόλος μου στο Παρουσιάστε! είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι θα τα παρατήσω. Γιατί ήμουν ήδη 35 χρονών και δε θα μπορούσα να συντηρηθώ με 400 ευρώ και να κάνω 2-3 δουλειές. Οπότε είχα σκεφτεί να πάω στην Κρήτη να ασχοληθώ είτε με τα αμπέλια είτε να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr