Η Ελένη Τοπαλίδου κάθισε σήμερα το μεσημέρι στον καναπέ του «Στούντιο 4» και συνομίλησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Νίκος Κουρής: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

Ο Νίκος Κουρής με την Έλενα Τοπαλίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο νέο θέατρο Βασιλάκου - Φωτογραφία: NDP

Ο Νίκος Κουρής με την Έλενα Τοπαλίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο νέο θέατρο Βασιλάκου – Φωτογραφία: NDP

Η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για τις διατροφικές ταραχές που πέρασε και πώς τις αντιμετώπισε. «Υπήρξε η περίοδος της ζωής μου με την αναμέτρηση που είχα με το φαγητό. Ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα βοηθηθεί εάν ο ίδιος δε βάλει κάτω τα πράγματα. Όταν αποφάσισα να τα λήξω όλα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ μαύρο συμβαίνει στην καθημερινότητά μου, παράτησα τον χορό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε μία νύχτα. Σιγά-σιγά μηδένισα. Το κατάλαβα μόνη μου, είχα κάνει 1-2 προσπάθειες με ψυχολόγους αλλά δεν είχα βοηθηθεί ιδιαίτερα», εξομολογήθηκε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Νίκο Κουρή, τον οποίο παντρεύτηκε το 2005 και μαζί εχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο.

Νίκος Κουρής: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και τον έφτασε στο ύψος!

«Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο Πέτρος (ο γιος μας) είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου. Όλη μέρα με κοροϊδεύει, πώς περπατάω, πώς στέκομαι…», αποκάλυψε η Ελένη Τοπαλίδου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr