Δείτε απόσπασμα τη συνέντευξη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στη Φαίη Σκορδά

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ήταν το hot ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, με τη σειρά Ψίθυροι Καρδιάς του Μανούσου Μανουσάκη να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης και την Άννα Παπαχαραλάμπους διάσημη μέσα σε μια νύχτα.

Ψίθυροι Καρδιάς: Αντώνης και Ερατώ σε ένα απίθανο τηλεοπτικό Reunion

Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη στο Πρωινό μας, με τη Φαίη Σκορδά να τη ρωτάει για την τηλεοπτική συνάντησή της με τον Απόστολο στα Νούμερα, 25 χρόνια μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς.

25 χρόνια μετά η «Ερατώ» κι ο «Μπαλαμός» συναντήθηκαν ξανά στη σειρά Τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά

25 χρόνια μετά η «Ερατώ» κι ο «Μπαλαμός» συναντήθηκαν ξανά στη σειρά Τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά

«Έχουμε ξανασυναντηθεί κοινωνικά, δεν έχουμε κρατήσει ιδιαίτερη επαφή, αλλά σε πλατό τηλεοπτικά δεν έχουμε βρεθεί κι ήταν ωραία. Ήταν πολύ συγκινητικό, εγώ συγκινήθηκα. Ήταν σαν να περάσαμε σε μία αστραπιαία χρονομηχανή και να μεταφερθήκαμε 25 χρόνια πριν», είπε αρχικά.

Η «Ερατώ» από τους Ψίθυρους Καρδιάς θυμάται άγνωστες ιστορίες της σειράς

«Ο Απόστολος ήταν υπέροχος, όπως πάντα. Είναι πολύ γλυκός ο Αποστόλης, όσο κι αν βγάζει μια άλλη πλευρά προς τα έξω», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κι ο Απόστολος Γκλέτσος έκαναν την Ελλάδα να... παραμιλάει με τον θυελλώδη έρωτά τους

Η Άννα Παπαχαραλάμπους κι ο Απόστολος Γκλέτσος έκαναν την Ελλάδα να… παραμιλάει με τον θυελλώδη έρωτά τους

Σχετικά με το αν είχε δει καθόλου ερωτικά τον την περίοδο που υποδυόταν την «Ερατώ» στη σειρά, απάντησε: «Δεν πρόλαβα να μπω σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί ήμουν τόσο αγχωμένη στην αρχή που δεν έβλεπα ποιος Γκλέτσος… και μετά ήταν πια τόσο ωραία η σχέση μας, που δεν περάσαμε σε αυτό το στάδιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Πηγή www.star.gr